Muut hotellimme

Olemme yksityinen perheyritys, jolla on Rantakallan lisäksi kolme muuta hotellia, kaksi Pohjois-Pohjanmaalla ja yksi Kainuussa.

Hotelliperheeseemme kuuluvat viihtyisä Hotelli Käenpesä Ylivieskassa, lämminhenkinen Hotelli Pohjankievari Kempeleessä sekä luontomaisemien äärellä oleva kaupunkihotelli Hotelli Kajaani.

Kaikki hotellimme palvelevat asiakkaidemme toiveita tarkasti kuunnellen. Me haluamme tarjota vieraillemme miellyttäviä majoituskokemuksia, ja teemme parhaamme majoittujiemme viihtyvyyden eteen. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme sekä kehitämme jatkuvasti konseptiamme, viihtyisyyttä ja vastuullisia toimintatapoja. Meille on sydämen asia, että yritystoimintamme tuo paikkakunnilleen työtä ja liikettä.

Tervetuloa tutustumaan hotelleihimme, me olemme täällä sinua varten, vuoden jokaisena
päivänä!

Hotelli Käenpesä, Ylivieska

Helposti saavutettavissa olevasta Ylivieskan kaupungista löytyy viihtyisä Hotelli Käenpesä, joka tarjoaa majoitusta keskeisellä paikalla. Majoittua voit saunallisessa Deluxe- tai Perhehuone- sviitissä, Superior-, Standard- tai Economy-huoneessa. Kaikkiin huonehintoihin sisältyy runsas buffet-aamiainen ja iltasauna. Samassa rakennuksessa toimii myös alueen tunnettu ja suosittu Ravintola Pikkuveli. Täällä voit nauttia lähiruoasta tehdyistä herkullisista à la carte annoksista. Hotellin muita palveluita ovat mm. irkkuhenkinen Kukkuu-baari, kokouspalvelut, tilaussauna ja saunakabinetti yksityiskäyttöön.

Tutustu ja varaa hotellikaenpesa.fi

Hotelli Pohjankievari, Kempele

Oulun lentoaseman läheisyydessä sijaitseva lämminhenkinen Hotelli Pohjankievari on oiva pysähdyspaikka matkantekijälle. Majoittua voit yhden hengen huoneessa, kahden hengen huoneessa, perhehuoneessa tai neljän tai kuuden hengen keittiöllisessä huoneistossa. Huoneiden ja huoneistojen hintoihin sisältyvät aamiainen sekä iltasauna. Hotellin muita palveluita ovat mm. ravintola & kokouspalvelut.

Hotelli Pohjankievarin pihapiiristä löytyy myös Kievarinhovin viihtyisät ja hyvin varustetut teemahuoneistot itsenäistä oleskelua varten. Kaikissa huoneistoissa keittiö-olohuone kaikilla
mukavuuksilla, kylpyhuone, sauna ja avoterassi. Joissakin huoneistossa on erillinen makuuhuone parisängyllä. Edulliseen lisähintaan voit nauttia aamiaista naapurissa olevassa Hotelli
Pohjankievarissa.

Lisäksi voit varata itsellesi modernin huoneiston Oulun ydinkeskustasta. Täällä sijaitsevat raikkaasti sisustettu neljän hengen huoneisto Pohjanpoika sekä viiden hengen huoneisto Pohjantähti.

Tutustu ja varaa www.hotellipohjankievari.fi

Hotelli Kajaani

Kainuun pääkaupungin Kajaanin oma nimikkohotelli palvelee työ- ja vapaa-ajan matkustajia rauhoittavien luontomaisemien äärellä. Kaikki kaupungin palvelut ovat kävelymatkan päässä. Majoitusvaihtoehtoja on yhden hengen huoneista perhehuoneisiin ja neljän hengen Lönnrot-huoneistoon. Kaikki huonehinnat sisältävät aamiaisen, iltasaunan ja paikoituksen. Hotellin muita palveluita ovat mm. pubi, kokouspalvelut ja upea rantasauna Elias yksityiskäyttöön. Hotellin yhteydessä toimii myös yksityisiä hyvinvoinnin ammattiharjoittajia, kuten Parturi- kampaamo Kuukkeli, Koulutus- ja hyvinvointipalvelut Alexandra Nevalainen, Olivia Beauty, Olivia Beauty Brows sekä Solarium.

Tutustu ja varaa www.hotellikajaani.fi