Loma-asunnot

Hotelli Rantakalla toimii välitys- ja avainpalveluna myös Lomarenkaan Timantti-huoneistoille ja muille loma-asunnoille. Tutustu Lomarenkaan Kalajoen majoituskohteisiin alla ja varaa juuri sinulle sopivin majoitus.

Timantti A21

Kalajoen Hiekkasärkillä, aivan rannan edustalla sijaitseva huoneisto merinäköalalla ja kaikilla mukavuuksilla (3.krs, hissi käytössä). Rakennusvuosi on 2012. Keittiö-olohuone, vuodesohva (2 lisävuodetta), makuuhuone parivuoteella, lasitettu terassi sekä sauna merinäköalalla. Huoneistossa on viilennykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Upea hiekkaranta alkaa heti takapihalta.

Timantti B17

Kalajoen Hiekkasärkillä, aivan rannan edustalla sijaitseva huoneisto merinäköalalla ja kaikilla mukavuuksilla. Rakennusvuosi on 2012. Olohuone-keittiö, makuuhuone parisängyllä (lisämaksusta 1-2 retkivuodetta), lasitettu terassi sekä sauna merinäköalalla. Huoneistossa on viilennykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Upea hiekkaranta alkaa heti takapihalta.

Viitakaari 9

Kalajoen Hiekkasärkillä sijaitseva viihtyisä, uusi loma-asunto, joka on rakennettu v. 2014. Osittain lasitettu terassi. Keittiö-olohuone (vuodesohva), makuuhuone, jossa 2 vuodetta (yläkerta), yläkerran aulassa 2 x 90 cm levyistä sänkyä, TV ja wc. Alakerrassa sauna (puukiuas).

Villatone

Kalajoen Hiekkasärkillä sijaitseva lomamökki (8 hlöä) kaikilla mukavuuksilla. Mökki on rakennettu v. 2005. Keittiö-olohuone, televisio, takka, 2 makuuhuonetta, joissa molemmissa kaksi erillistä vuodetta, parvi (4 lisävuodetta), televisio, 2 x wc ja oma sauna. Hiekkasärkkien upealle rannalle matkaa on vain noin 800 metriä.
Mökille on laitettu syksyllä 2020 hyvä 5G yhteys – käyttäjätunnus ja salasana löytyy mökin seinältä

Kanervikko G4

Kalajoen Hiekkasärkillä, Jäkälätiellä sijaitseva huoneisto kaikilla mukavuuksilla. Huoneisto on rakennettu v. 2021. Keittiö-olohuone, vuodesohva (2 lisävuodetta), makuuhuone parivuoteella, lasitettu terassi sekä sauna. Huoneistossa on viilennykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Huom. Hinta sisältää loppusiivouksen.