Monipuolista majoitusta meren äärellä

Monipuolista majoitusta meren äärellä Kalajoen Hiekkasärkillä

Hotelli Rantakallan valikoimaan kuuluu yli 100 erilaista majoitusvaihtoehtoa perinteisistä hotellihuoneista moderneihin lomahuoneistoihin. Majoituksen hintaan kuuluu aina loppusiivous ja liinavaatteet sekä hotellihuoneissa majoittuessa buffet-aamiainen, iltasauna. Kaikissa majoitustyypeissä löytyy myös lemmikkiystävällisiä huoneita ja huoneistoja. Tarjoamme majoitusta niin minilomiin kuin pitempiaikaiseen asumiseenkin.

Rantakallasta on suora pääsy rannalle ja Hiekkasärkkien lankkupoluille, ja kaikki alueen palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Hotellihuoneet

Päärakennuksesta löytyvät niin teemalliset Superior-huoneet kuin perinteisemmät perustason hotellihuoneet, joista kaikista on merinäköala. Päärakennuksen vieressä sijaitsevista Timantti-rakennusten hotellihuoneista voi ihailla upean kaunista maisemaa joko huoneesta tai lasitetulta terassilta.

Safiiri-huoneistot

Rantakallan pihapiirissä sijaitsee myös 5-kerroksinen Huoneistohotelli Safiiri, jonka 23 tyylikkäästä huoneistosta avautuu niin ikään merinäköala. Tilavissa, 1-4 henkilölle soveltuvissa huoneistoissa on yhdistetty keittiö-olohuone, makuuhuone, lasitettu parveke sekä oma sauna. Osassa on myös etätyöskentelyn mahdollistava työpiste.

Jäkälähovi-huoneistot

Rantakallan tien toisella puolella sijaitsee vuonna 2023 valmistunut 8-kerroksinen Huoneistohotelli Jäkälähovi. Hotellin käytössä on 26 modernia huoneistoa, joissa 4. kerroksesta ylöspäin olevissa huoneistoissa näkymä merelle. Tilavissa, 1-4 henkilölle soveltuvissa huoneistoissa on yhdistetty keittiö-olohuone, makuuhuone, lasitettu parveke sekä oma sauna. 

Jäkälätien huoneistot

Rantakallan Jäkälätien modernit saunalliset rivitalohuoneistot sijaitsevat suojaisessa kangasmetsässä ja silti ihan lähellä rantaa hotellin välittömässä läheisyydessä. Osa huoneistoista sopii 1-2 hengelle ja isoimmat 4 hengelle.

Leirintähuoneet

Rantakallan majoitusvalikoimaan kuuluu kesäaikana myös Jäkälätien alueella sijaitsevia Rinne-leirintähuoneita, jotka tarjoavat majoitusta edullisemmassa hintaluokassa. Kussakin huoneessa on kaksi yhden hengen vuodetta. Osassa huoneista on myös vuodesohva. Huoneissa on omat kylpyhuoneet, joissa on wc ja suihku.

Lomarenkaan loma-asunnot

Hotelli Rantakalla toimii myös välitys- ja avainpalveluna Lomarenkaan majoituskohteille. Valikoimaamme kuuluu kuusi ihastuttavaa loma-asuntoa Kalajoen Hiekkasärkkien alueella. Näistä moni sijaitsee Rantakallan välittömässä läheisyydessä.