Våra andra hotel

Vi är ett privatägt företag, som även erbjuder logi på tre andra orter, två i Norra Österbotten, en i Kajanaland.

Hotellen är det hemtrevliga hotellet Käenpesä i Ylivieska, det hjärtliga hotellet Pohjankievari i Kempele samt det naturnära hotellet Kajaani i Kajana.

Alla våra hotell betjänar våra gäster med stort hjärta. Vi vill erbjuda våra kunder en trevlig vistelse genom att ta deras behov och önskemål i beaktande på bästa möjliga sätt. Vi tar väl hand om vår personal och utvecklar ständigt våra koncept. För oss är det en hjärtesak att vår företagsverksamhet erbjuder arbetsplatser och hållbar turism till orterna. Vi är här för dig, varje dag, året runt. Välkommen!

Hotell Käenpesä i Ylivieska

Hotellet Käenpesä ligger centralt i Ylivieska. Du kan övernatta i deluxe- eller familjerum med egen bastu eller i superior-, standard- och ekonomirum. Alla rumsprisen inkluderar en gedigen frukost och kvällsbastu. I hotellbyggnaden finns även den populära restaurangen Pikkuveli, som serverar

läckra à la carte portioner av lokalt eller regionalt producerade ingredienser. Hotellets övriga tjänster är Kukkuu bar i irländsk stil, konferenstjänster, beställningsbastu och kabinetter.

Läs mer och boka här: www.hotellikaenpesa.fi

Hotell Pohjankievari i Kempele, Uleåborg

Det hjärtliga hotellet Pohjankievari ligger nära Uleåborgs flygplats. Pohjankievari är den perfekta platsen att övernatta när du är ute och reser. Du kan bo i enkelrum, dubbelrum, familjerum eller i en lägenhet för fyra eller sex personer. Rums- och lägenhetsprisen inkluderar frukost och kvällsbastu. Hotellets övriga tjänster är restaurang och konferenstjänster. 

Intill hotellet finner du de hemtrevliga och välutrustade Kievarinhovi lägenheterna. Dessa individuellt inredda lägenheterna har vardagsrum med kokvrå, badrum, egen bastu och terass. Somliga även med separat sovrum med dubbelbädd. Som gäst kan du äta frukost med rabatterade priser på det närliggande hotellet Pohjankievari.

Du kan även boka en modern lägenhet i centrala Uleåborg. Här finner du våra fräscht dekorerade lägenheter: Pohjanpoika för fyra personer och Pohjantähti för fem personer.

Läs mer och boka: www.hotellipohjankievari.fi

Hotell Kajaani i Kajana

Hotellet Kajaani, som fått sitt namn efter staden, betjänar affärs- och fritidsresenärer i en naturnära och vacker omgivning. Hotellet ligger i ett fridfullt område, med stadens rikliga tjänster på promenadavstånd. Hotellet erbjuder logi från enkelrum till familjerum, även en stor Lönnrot lägenhet med eget kök, vardagsrum, separata sovrum och badrum med egen bastu. Alla rumsprisen inkluderar frukost, kvällsbastu och parkering. Hotellets övriga tjänster: pub, konferenstjänster, beställningsbastu Elias vid älvstranden.

Du finner även privata företagare i hotellbyggnaden som erbjuder tjänster inom välmående: Frisörsalongen Kuukkeli, Skolnings- och Wellnesstjänster Alexandra Nevalainen, Olivia Beauty, Olga Beauty Brows och ett Solarium.

Läs mer och boka: www.hotellikajaani.fi