Lägenhetshotellet Safiiri

Premium Safiiri lägenheter med egen bastu och havsutsikt.
Favorit!

Hotell Rantakalla

Tio standardrum, åtta superiorrum, två familjerum, alla med havsutsikt.

Lägenhetshotellet Jäkälähovi

Vårt senaste boende nära stranden.
nyaste!

Jäkälätie lägenheter

Moderna lägenheter med kök, bastu och inglasad terass i närheten av Rantakalla.

Nära havet, nära hjärtat

En av Finlands populäraste sandstränder finns i Kalajoki. Hiekkasärkät strandens mjuka sanddyner, glittrande hav och förtrollande solnedgångar lockar folk till turistorten från när och fjärran. Här finner du det traditionella Hotellet Rantakalla vid havet, med panoramautsikt över Bottenviken. Hotellets läge är idealt för en avslappnande semester, vid havsstranden, nära moskogar, med Hiekkasärkät områdets mångsidiga tjänster på promenadavstånd.

Vi är glada att få meddela att det privata familjeägda hotellet håller på att förnyas. Vi moderniserar hotellets verksamheter och investerar starkt i nya byggnader. Vår nyhet inför sommaren 2022 är det nya lägenhetshotellet Safir intill Rantakalla. Denna fantastiska 5-vånings byggnad rymmer högklassiga Safir lägenheter, alla med inglasad balkong och panoramautsikt över havet.

I tillägg till Safirlägenheter erbjuder vi inkvartering i trivsamma hotellrum med öppen havsutsikt och i moderna radhuslägenheter i en vacker moskog nära hotellet. Här finns även våra förmånligare radhusrum.

Välkommen när som helst – här finns aktiviteter och sevärdheter året runt!

Specialerbjudanden