Semesterbostäder

Om du har bokat en Timantti lägenhet eller annan semesterbostad via Lomarengas kan du hämta din nyckel från oss eftersom vi tar hand om nyckeltjänsten. Bekanta dig med Lomarengas utbud av inkvartering i Kalajoki nära Hotell Rantakalla.

Timantti A21

En välutrustad lägenhet med panoramautsikt över Bottenviken (i tredje våningen, huset har hiss). Det 2012 byggda huset ligger vid havet och sandstranden intill Hotell Rantakalla. Bostaden har
kombinerat kök och vardagsrum, en bäddsoffa för två, separat sovrum med dubbelsäng, inglasad balkong och elbastu, bägge med havsutsikt. Lägenheten har luftkonditionering.

Timantti B17

En välutrustad lägenhet med panoramautsikt över Bottenviken (i andra våningen, huset har hiss). Det 2013 byggda huset ligger vid havet och sandstranden intill Hotell Rantakalla. Bostaden har
kombinerat kök och vardagsrum, separat sovrum med dubbelsäng, möjlighet till 1-2 extra bäddar, inglasad balkong och elbastu, bägge med havsutsikt. Lägenheten har luftkonditionering.

Viitakaari 9

Den mysiga nya stugan är byggd 2014. Delvis inglasad terass. Kombinerat kök och vardagsrum med en bäddsoffa för två, separat sovrum för två (i övre våningen) samt även två extra enkelsängar (i övre våningen) television och badrum med dusch. Vedeldad bastu i nedre våningen.

Villatone

En välutrustad semesterstuga för 8 personer byggd 2005. Kombinerat kök och vardagsrum, TV, öppen spis, två sovrum, bägge med två enkelsängar, loft med fyra bäddar och TV, en toalett, ett badrum med toalett och dusch, egen bastu. Kalajokis fantastiska sandstrand och Hotell Rantakalla ligger bara 800 m från stugan. Trådlöst internet – användarnamnet och lösenordet noterade i en instruktionstavla på väggen.

Kanervikko G4

En välutrustad lägenhet intill hotellet Rantakalla och sandstranden. Den hemtrevliga bostaden har kombinerat kök och vardagsrum med en bäddsoffa för två, separat sovrum med dubbelsäng, elbastu, en inglasad terass med utsikt över tallar. Lägenheten har luftkonditionering.