Lähde edulliselle lomalle Kalajoelle!

Tarjoamme tutustumishintaan 3 vuorokauden majoituspakettia vastavalmistuneesta Jäkälähovin korkealaatuisissa huoneistoista nyt vain 180 € / 1-2 hlö. Tarjouksen hintaan sisältyy liinavaatteet, loppusiivouksen ja langaton internet-yhteys.

Jokaisessa viihtyisässä asunnossa on olohuone-avokeittiö, makuuhuone, pesutilat, oma sauna ja lasitettu parveke. Rakennuksen neljännestä kerroksesta ylöspäin on upea näköala merelle ja hiekkadyyneille.

Voit ottaa mukaasi myös lemmikit. Lemmikkieläimistä veloitamme 20 € / huoneisto / oleskelu. Lemmikistä on ilmoitettava ennakkoon varausta tehdessä, sillä lemmikkihuoneita on rajoitetusti. Lemmikkihuoneistot sijaitsevat alimmissa kerroksissa.

Tarjous on voimassa 15.8.2023 – 15.6.2024 välisiin majoituksiin varatessasi suoraan myyntipalvelumme tai verkkosivujemme kautta ja koskee ainoastaan uusia varauksia 3 yölle Jäkälähovin huoneistoissa 1-2 henkilölle. Lisäyöt veloitetaan päivän hinnan mukaisesti. Tarjous ei koske yritysasiakkaita eikä pitkäaikaismajoituksia. Tarjoushintaisia huoneistoja on rajoitettu määrä. Huomioithan myös, että tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Huom. tarjous ei ole voimassa venetsialaisissa 26.8.2023. 

Varaukset: nettivaraamostammemyynti@rantakalla.fi tai 08 466 642.

Tutustu Jäkälähoviin tarkemmin täältä.