Rantakallan syyslomatarjoukset

Tervetuloa syyslomailemaan Kalajoelle ja Rantakallaan edullisesti! Tarjoamme perheille syyslomien aikaan 3 yön perhepaketin uudessa Huoneistohotelli Safiirissa tarjoushintaan 250€ ja Hotelli Rantakallan Superior-hotellihuoneessa tarjoushintaan 199 €.

3 yön perhepaketti uuteen Huoneistohotelli Safiiriin 250 €

Nappaa syyslomien supertarjouksemme ja vietä miniloma koko perheen voimin uusissa Safiiri-huoneistoissamme huikeaan tarjoushintaan! Tarjoamme kolmen yön majoittumisen 3-4 henkilölle 44-neliöisessä huoneistossa yhteensä 250 euron hinnalla. Merinäköalallisissa huoneistoissa on oma sauna, lasitettu parveke, makuuhuone sekä yhdistetty keittiö-oleskelutila. Oleskelutilan vuodesohvasta saa kätevästi lisävuoteen 1-2 lapselle. Huoneiston hintaan kuuluu liinavaatteet, loppusiivous, pysäköinti ja internetyhteys.

Tarjous on voimassa 14.-30.10.2022 varatessasi majoituksesi suoraan myyntipalvelumme kautta ja koskee ainoastaan uusia varauksia 3 yölle 44-neliöisissä Safiiri-huoneistoissa 1-2 aikuiselle ja 1-2 lapselle. Lisäyöt veloitetaan päivän hinnan mukaisesti. Tarjous ei koske yritysasiakkaita eikä pitkäaikaismajoituksia. Tarjoushintaisia huoneistoja on rajoitettu määrä. Varaa majoituksesi: myynti@rantakalla.fi tai 08 466 642.

Tutustu Safiiriin tarkemmin täältä.

3 yön perhepaketti Hotelli Rantakallan Superior-hotellihuoneessa 199 €

Nauti perheen kanssa Rantakallan hotellihuoneiden merinäköalasta, polski allasosastollamme ja herkuttele runsaalla buffet-aamiaisella näköalaravintolassamme edulliseen pakettihintaan!

Tarjoamme 3 yön majoituksen 1-2 aikuiselle ja 1-2 lapselle Rantakallan Superior-huoneessa tarjoushintaan 199 €. Majoituksen hinta sisältää buffetaamiaisen, iltasaunan ja hotellin allasosaston käytön, wifin ja paikoituksen. Tarjous on voimassa 14.-30.10.2022 varatessasi majoituksesi suoraan myyntipalvelumme kautta ja koskee ainoastaan uusia varauksia kyseiselle henkilömäärälle 3 yölle. Lisäyöt veloitetaan päivän hinnan mukaisesti. Tarjous ei koske yritysasiakkaita eikä pitkäaikaismajoittujia. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Varaa majoituksesi: myynti@rantakalla.fi tai 08 466 642.

Tutustu Rantakallan huoneisiin tarkemmin täältä.

Vinkki! Ota myös lemmikkisi mukaan! Meiltä löytyy useita lemmikkihuoneita ja huoneistoja, joihin karvakaverit ovat tervetulleita. Lemmikkimaksu on 20 € / oleskelu. Muistathan ilmoittaa lemmikistä etukäteen.