Supertarjous keväälle 2024: 3 vrk paketti Huoneistohotelli Safiirissa alk. 180 €!

Suosittu tarjous on täällä taas! Nappaa supertarjouksemme ja vietä miniloma Safiiri-huoneistoissamme huikeaan pakettihintaan! Tarjoamme kolmen yön majoittumisen 1-2 henkilölle 44-neliöisessä huoneistossa yhteensä 180 euron hinnalla. Isommat 3-4 hengen seurueet majoittuvat Safiirissa kolme vuorokautta hintaan 297 euroa. Merinäköalallisissa huoneistoissa on oma sauna, lasitettu parveke, makuuhuone sekä yhdistetty keittiö-oleskelutila. Huoneiston hintaan kuuluu liinavaatteet, loppusiivous, pysäköinti ja internetyhteys.

Ota myös lemmikkisi mukaan! Safiirista löytyy viisi lemmikkihuoneistoa, joihin karvakaverit ovat tervetulleita. Lemmikkimaksu on 20 € / oleskelu. Muistathan ilmoittaa lemmikistä etukäteen.

Tarjous on voimassa 31.5.2024 saakka varatessasi suoraan myyntipalvelumme tai verkkosivujemme kautta ja koskee ainoastaan uusia varauksia 3 yölle 44-neliöisissä Safiiri-huoneistoissa 1-4 henkilölle. Lisäyöt veloitetaan päivän hinnan mukaisesti. Tarjous ei koske yritysasiakkaita eikä pitkäaikaismajoituksia. Tarjoushintaisia huoneistoja on rajoitettu määrä. Huomioithan myös, että tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Huom. tarjous ei ole voimassa viikonloppuna 24.-25.5.2024.

Tervetuloa nauttimaan hiekkasärkistä esimerkiksi hiihtoloman tai pääsiäisen ajaksi!


Varaukset: nettivaraamostammemyynti@rantakalla.fi tai 08 466 642.

Tutustu Safiiriin tarkemmin täältä.