Syksyn supertarjous: 3 vrk paketti Huoneistohotelli Safiirissa alk. 180 €!

Nappaa syksyn supertarjouksemme ja vietä miniloma uusissa Safiiri-huoneistoissamme huikeaan pakettihintaan! Tarjoamme kolmen yön majoittumisen 1-2 henkilölle 44-neliöisessä huoneistossa yhteensä 180 euron hinnalla. Merinäköalallisissa huoneistoissa on oma sauna, lasitettu parveke, makuuhuone sekä yhdistetty keittiö-oleskelutila. Huoneiston hintaan kuuluu liinavaatteet, loppusiivous, pysäköinti ja internetyhteys.

Ota myös lemmikkisi mukaan! Safiirista löytyy viisi lemmikkihuoneistoa, joihin karvakaverit ovat tervetulleita. Lemmikkimaksu on 20 € / oleskelu. Muistathan ilmoittaa lemmikistä etukäteen.

Tarjous on voimassa joka päivä 30.11.2022 saakka varatessasi suoraan myyntipalvelumme kautta ja koskee ainoastaan uusia varauksia 3 yölle 44-neliöisissä Safiiri-huoneistoissa 1-2 henkilölle. Lisäyöt veloitetaan päivän hinnan mukaisesti. Tarjous ei koske yritysasiakkaita eikä pitkäaikaismajoituksia. Tarjoushintaisia huoneistoja on rajoitettu määrä. Varaukset: myynti@rantakalla.fi tai 08 466 642.

Tutustu Safiiriin tarkemmin täältä.