Safiiri-huoneistot

Uudet upeat Safiiri-huoneistot merimaisemien äärellä.
UUTTA!

Hotellihuoneet

Yksilöllisesti sisustettuja huoneita merinäköalalla.

Jäkälätien huoneistot

Modernit huoneistot omalla keittiöllä, saunalla ja lasitetulla terassilla.

Leirintähuoneet

Mutkatonta majoitusta edullisemmassa hintaluokassa.

Lähellä merta, lähellä sydäntä

Perinteikäs mutta vahvasti uudistuva ja laajentuva Hotelli Rantakalla katsoo merelle Kalajoen Hiekkasärkkien korkeimmalta kohdalta.

Hotellia ympäröivät karun kauniit rantadyynit, ja mäntymetsikön reunalla sijaitsevat Rantakallan Jäkälätien modernit huoneistot sekä retrot leirintähuoneet. Vuoden 2022 uutuutena ovat Rantakallan päärakennuksen viereen, upeisiin merimaisemiin valmistuneet tasokkaat Safiiri-huoneistot!

Kävelyetäisyydeltä löydät monipuoliset palvelut. Hiekkasärkät tarjoaa ajanvietettä kaiken ikäisille vieraille ympäri vuoden.

Meillä voit majoittua ajatuksella sisustetuissa hotellihuoneissa, joista jokaisessa on merinäköala, moniin tarpeisiin soveltuvissa moderneissa huoneistoissa sekä budjettimatkailijana leirintähuoneissa. Olet tervetullut viipymään pidempäänkin!

Tarjoamme maistuvaa aamiaista erilaiset ruokavaliot huomioiden. Avarassa näköalaravintolassa voit nauttia baarin antimista ja pub-henkisestä menusta sekä istahtaa kesäaikaan terassille maisemaa ihailemaan.

Asiakkaanamme käytössäsi ovat sauna- ja allasosasto, sekin merinäköalalla totta kai! Virkistävään meriveteen laskeudut läheisestä rannasta, joka uimapaikkana on paikallistenkin suosima.

Olemme yksityinen perhehotelli ja palvelemme asiakkaitamme toiveita tarkasti kuunnellen. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme sekä kehitämme jatkuvasti konseptiamme, viihtyisyyttä ja vastuullisia toimintatapoja. Meille on sydämen asia, että yritystoimintamme tuo paikkakunnalleen työtä ja liikettä. Majoituspaikkojamme ovat myös Hotelli Kajaani Kajaanissa, Hotelli Käenpesä Ylivieskassa ja Hotelli Pohjankievari Kempeleessä.

Lämpimästi tervetuloa!

Tarjoukset ja lomapaketit

Rantakallan syyslomatarjoukset

Tervetuloa syyslomailemaan Kalajoelle ja Rantakallaan edullisesti! Tarjoamme perheille syyslomien aikaan 3 yön perhepaketin uudessa Huoneistohotelli Safiirissa tarjoushintaan 250€ ja Hotelli Rantakallan Superior-hotellihuoneessa tarjoushintaan 199 €.

Lue lisää »

Ajankohtaista

Löydät Rantakallan nyt myös Instagramista!

Hotelli Rantakallan virallinen Instagram-tili löytyy nyt nimellä hotelli_rantakalla. Seuraa meitä ja fiilistele kanssamme Kalajoen huikeita merimaisemia ja tunnelmia legendaarisesta Rantakallasta! Rantakallan suosituille Facebook-sivuille päivitämme niin

Lue lisää »

Rantakallan Safiiri harjakorkeudessa

Hotelli Rantakallan Matkailutien alueelle valmistuva ensimmäinen huoneistohotelli Safiiri on edennytharjakorkeuteen. Rakennus sijoittuu Rantakallan nykyisen päärakennuksen eteläpuolelle samaan linjaanhotellin päärakennuksen ja Timantti-rakennusten kanssa. ”Kohteen rakentaminen käynnistyi

Lue lisää »